ISO 1442:2023
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٢٨ أغسطس ٢٠٢٣
Meat and meat products — Determination of moisture content — Reference method
ملفات الوثيقة ISO 1442:2023
الإنجليزية
8 صفحات
الإصدار الحالي
71.3 USD
مجال الوثيقة ISO 1442:2023
This document specifies two reference methods for the determination of the moisture content of meat and meat products: a direct drying method and a distillation method.
The direct drying method is applicable to meat and meat products with low volatile substances in addition to moisture.
The distillation method is applicable to meat and meat products with high volatile substances in addition to moisture.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
YSMO GSO 150-1:2020
GSO 150-1:2013
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
اعتمدت مؤخراً
ISO 20236:2024
مواصفة قياسية دولية
Water quality — Determination of total organic carbon (TOC), dissolved organic carbon (DOC), total bound nitrogen (TNb) and dissolved bound nitrogen (DNb) after high temperature catalytic oxidative combustion
ISO 21474-3:2024
مواصفة قياسية دولية
In vitro diagnostic medical devices — Multiplex molecular testing for nucleic acids — Part 3: Interpretation and reports
ISO 20957-1:2024
مواصفة قياسية دولية
Stationary training equipment — Part 1: General safety requirements and test methods
ISO 19397:2024
مواصفة قياسية دولية
Paints and varnishes — Determination of the film thickness of coatings using an ultrasonic gauge