ISO 1442:2023

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٢٨ أغسطس ٢٠٢٣

Meat and meat products — Determination of moisture content — Reference method

ملفات الوثيقة ISO 1442:2023

الإنجليزية 8 صفحات
الإصدار الحالي
73.54 USD

مجال الوثيقة ISO 1442:2023

This document specifies two reference methods for the determination of the moisture content of meat and meat products: a direct drying method and a distillation method.

The direct drying method is applicable to meat and meat products with low volatile substances in addition to moisture.

The distillation method is applicable to meat and meat products with high volatile substances in addition to moisture.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 10110-11:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Optics and photonics — Preparation of drawings for optical elements and systems — Part 11: Non-toleranced data
ISO 24255:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Essential oil of clary sage (Salvia sclarea L.) "prewilted" French type and "chopped" French type
ISO 6362-6:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Wrought aluminium and aluminium alloys — Extruded rods/bars, tubes and profiles — Part 6: Tolerances on form and dimensions for round, square, rectangular and hexagonal tubes
ISO 7334:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Earth-moving machinery — Vocabulary and taxonomy for automation and autonomy